Vaksineklinikken tilbyr som samarbeidspartner for FK Bodø/Glimt gratis covid-19 antigen/hurtigtest foran fotballkampen på Aspmyra 7. juli.

Alle som ikke har fått covid-19 vaksine for mer enn 3 uker siden, eller har gjennomgått covid-19  de siste 6 måneder og kan dokumentere dette, må testes for å få gyldig koronasertifikat.

VI HAR I DAG LAGT UT FLERE TIMER FOR ONLINE BOOKING, DISSE HAR BLITT FORT BOOKET. TOTALT HAR 1100 PERSONER NÅ BESTILT TIME. VÅRT SYSTEM HAR DESSVERRE STREVET MED Å GODKJENNE ENDEL BOOKINGER. DERSOM DU IKKE HAR FÅTT BESTILT TIME; MØT ONSDAG PÅ DAGTID, HELST FØR KL 15.                                                         

 Vi tester onsdag kl 08.30 – 16.00, avsluttes 2 timer før kampstart. 

Vi oppfordrer tilskuere bosatt i Bodøområdet om å benytte timene på tirsdag kveld, og onsdag til ca kl 14, slikt at de to siste åpningstimene er ledige for tilreisende. Testingen vil foregå i Helseetasjen på City i Nord, i kursrom til Hemis Bedriftshelsetjeneste som befinner seg rett ved siden av rulletrappen. Det er viktig å møte presist til timen for å unngå kødannelser.

Personer må være friske, ikke ha luftveissymptomer eller andre symptomer på korona for å komme til oss. Personer som er i karantene/isolasjon eller mistenkes å være smittet kan ikke møte.  Alle må bruke munnbind før og under testingen, samt desinfisere hender. Alle må vise ID-kort/legitimasjon.

Det brukes hurtigtest som tas fra begge nesebor (1-2 cm inn i nesen.) Det skal etter testing ikke ventes fysisk i Helseetasjen på prøveresultatet.  Svar foreligger på www.helsenorge.no ca 1 time etter testen er tatt. Har du ditt telefonnummer i din profil på helsenorge får du sms når prøvesvaret er klart. På helsenorge.no henter du ut ditt koronasertifikat digitalt.

Vi skriver ut dokumentasjon på papir til personer som ikke har norsk personnummer,  samt de som ikke har smarttelefon. Dersom foresatte ikke har tilgang til mindreåriges Helsenorge-profil må det også skrives ut dokumentasjon. Gi beskjed til den som tester deg.

 

Bestill Covid-test Bodø/Glimt