Vaksineklinikken i Bodø har spesialkompetanse på vaksinering og reisemedisin.

Ny Ida og BeritVaksineklinikken i Bodø er et privat vaksinasjonstilbud, etablert i 2002. Vi holder til på City Nord, Helseetasjen,  3. etasje i «ny del».

Vi har lang erfaring med vaksinering og spesialkunnskap om reisemedisin. Alle brukere av Vaksineklinikken skal ha vaksiner og helserådgivning i henhold til anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Verdens Helseorganisasjon.

Vi er til enhver tid oppdatert på vaksinebehov for alle verdens land. Vaksineklinikken er autorisert for gulfebervaksinering. Hos oss får du individuelt tilpassede vaksineanbefalinger utfra ditt behov og ønsker om beskyttelse på dine reiser.

Både Ida og Berit har deltatt på nasjonale – og internasjonale konferanser i vaksinasjon og reisemedisin. Vi har også vært på studieturer i Thailand, Cuba og Madagaskar for å blant annet å lære mer om de risikoer våre reisende utsettes for, samt hvordan lokalt helsevesen fungerer.

Hos oss får du også yrkesvaksiner, influensavaksine, vaksine mot lungebetennelse, flått/TBE, tuberkulose og HPV-vaksine.

Vi vaksinerer i bedrifter, Universitetet i Nordland og Politihøgskolen.
Vaksineklinikken har samarbeidsavtale med Hemis bedriftshelsetjeneste i Bodø.

Vaksineklinikken er med i en samarbeidsallianse for private vaksinasjonsklinikker i Norge – Vaksine1.

Navnet Vaksineklinikken, med logoer, er patentbeskyttede registrerte varemerker.