BERIT EVJENTH
Daglig leder/helsesesykepleier0n7a5209

Berit er daglig leder og eier av Vaksineklinikken. Hun var utdannet sykepleier i 1987, og tok helsesøsterutdannelsen i 1990. Hun har bakgrunn fra helsestasjon, skolehelsetjeneste og vaksinasjonskontor, samt har arbeidet med smittevern på Helserådet Bodø kommune, og som tuberkulosekoordinator på Nordlandssykehuset.

Berit har vært på flere studieturer for å besøke helsetjenester på populære reisemål, og drar gjerne selv på en årlig ferie til eksotiske strøk.

 

IDA NYGÅRD
Sykepleier0n7a5223

Ida har jobbet på Vaksineklinikken siden 2013. Hun ble utdannet sykepleier i  2006. Hun har flere års erfaring fra blant annet Ullevål sykehus, Bodø Legevakt og Valnesfjord helsesportsenter. Ida har jobbet flere år med vaksinering i Forsvaret.

Ida liker å arbeide med digitale medier, og er derfor blant annet “facebook-ansvarlig” på Vaksineklinikken.  Hun var på kurs i tropemedisin på Madagaskar i mai 2019.

Når hun ikke er her, jobber hun deltid på Bodø Legevakt

 

TERJE TOLLÅLI
LegeTerje

Terje er medisinsk faglig ansvarlig for virksomheten.
Han er spesialist i lungesykdommer, og har sitt daglige virke som avdelingsoverlege på Medisinsk avdeling, Nordlandssykehuset i Bodø.

Når Terje har fri, treffes han ofte på hytta, eller på tur i fjellet.

 

ASBJØRN FØRDE
StyrelederAsbjørn

Asbjørn er styreleder i Vaksineklinikken. Han er også vår rådgiver i spørsmål av “ikke-medisinsk” art. Han jobber som daglig leder for Hemis, avdeling Bodø.