0n7a5209
BERIT EVJENTH
Daglig leder/helsesykepleier

Berit er daglig leder og eier av Vaksineklinikken. Hun var utdannet sykepleier i 1987, og tok helsesøsterutdannelsen i 1990. Hun har bakgrunn fra sykehus, helsestasjon, skolehelsetjeneste og vaksinasjonskontor. Berit har arbeidet med smittevern på Helserådet Bodø kommune, og som tuberkulosekoordinator på Nordlandssykehuset

Fra mars 2020 har hun jobbet i Bodø kommunes smittesporingsteam med korona/covid-19.

Berit har vært på flere studieturer for å besøke helsetjenester på populære reisemål, og drar gjerne selv på en årlig ferie til eksotiske strøk.

 

0n7a5223
IDA NYGÅRD
Sykepleier

Ida har jobbet på Vaksineklinikken siden 2013. Hun ble utdannet sykepleier i 2006. Hun har flere års erfaring fra blant annet Ullevål sykehus, Bodø Legevakt og Valnesfjord helsesportsenter. Ida har jobbet flere år med vaksinering i Forsvaret.

Ida liker å arbeide med digitale medier, og er derfor blant annet “Facebook-ansvarlig” på Vaksineklinikken. Hun var på kurs i tropemedisin på Madagaskar i mai 2019.

Når hun ikke er her, jobber hun deltid på Bodø Legevakt. Fra mars 2020 har hun jobbet på Bodø kommunes luftveislegevakt med korona/covid 19.

 


ELIN HANSEN
Sykepleier

Elin begynte å jobbe på Vaksineklinikken høsten 2018. Hun jobber hos oss i travle tider, og er ofte den som blir sendt ut på oppdrag i bedrifter, og på hjemmebesøk for vaksinering. Hun har tidligere blant annet jobbet på Bodø kommunes vaksinasjonskontor. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier, og har jobbet på Nordlandssykehuset. Hun er er en aktiv og kreativ person, og er også forfatter.

 


KRISTIN SAMUELSEN
Sykepleier

Kristin styrker vaksinasjonsteamet i perioder når vi har stor pågang, som under høstens influensavaksinering.
Hun er utdannet sykepleier i 2013, og jobber også på Nordlandssykehuset akuttmottak, og AMK-sentral.

 

Terje
TERJE TOLLÅLI
Lege

Terje er medisinsk faglig ansvarlig for virksomheten.
Han er spesialist i lungesykdommer, og har sitt daglige virke som avdelingsoverlege på Medisinsk avdeling, Nordlandssykehuset i Bodø.

Når Terje har fri, treffes han ofte på hytta, eller på tur i fjellet.

 

Asbjørn
ASBJØRN FØRDE
Styreleder

Asbjørn er styreleder i Vaksineklinikken. Han er også vår rådgiver i spørsmål av “ikke-medisinsk” art. Han jobber som daglig leder for Hemis, avdeling Bodø.