Vi har i samråd med Smittevernlegen i Bodø åpent kun for nødvendige vaksineringer framover. Time må bestilles. For å besøke Vaksineklinikken er det helt nødvendig at alle følger Helsedirektoratets råd for å unngå smitte. Les dette før du kontakter oss:

Åpningstidene er inntil videre redusert til to formiddager i uken. Husk timebestilling. Timer som ikke haster må utsettes. Dette kan gjelde reisevaksiner (vi regner med de fleste utenlandsreiser er utsatte) påfyll av vaksine som kan utsettes, HPV-vaksine mm. Timer som allerede er satt opp vurderes individuelt om de skal gjennomføres.

Vi har fortsatt influensavaksine. Det er ikke for sent å vaksinere seg. Man vil få beskyttelse de ukene som er igjen av influensasesongen.

Yrkesvaksineringer til ansatte i samfunnskritiske funksjoner, vaksiner som er viktig av smittevern eller andre medisinske hensyn blir gjennomført.

Vi venter inn mer vaksine mot lungebetennelse/pneumokokkvaksine i mai. Vi vil da endre åpningstidene slik at personer som trenger denne blir vaksinert. I påvente av mer vaksine kan spesielle risikogrupper  bli vaksinert etter individuell vurdering:  Pneumokokkvaksine, restriksjoner 2020

Vi ber om at spørsmål til oss rettes på mail eller telefon, ikke ved personlig oppmøte. Mailer leses daglig selv om Vaksineklinikken er stengt.

Når du besøker Vaksineklinikken må vi holde avstand.

Det kan maksimalt være 2 personer på venterommet samtidig. Bruk området utenfor også.

Hånddesinfeksjon pålegges alle før de kommer inn.

Vi håndhilser på alternative måter.

Dersom du har luftveissymptomer/forkjølelse, eller er i hjemmekarantene/isolasjon kan du ikke komme til oss nå.