Vaksineklinikken selger insektmidler til hud og tekstiler fra ulike produsenter. Vaksineklinikkens produkter er innenfor norske krav mht. innholdsstoffer og styrke.

Insekter kan overføre sykdommer som malaria, denguefeber og zikafeber. Vi har oversikt over hvilke områder i verden du er utsatt for smittsomme sykdommer pga insekter.

Til bruk i slike områder er insektmidler med DEET (N,N-Dethy-m-l Toulamide) eller Picaridin anbefalt til bruk på hud. Den beste beskyttelse mot insektstikk fås ved bruk av insektsmidler til hud i kombinasjon med Permetrin på klær, myggnett, telt og lignende.

Insektmidler må ikke fås i øyne eller svelges. Vær oppmerksom på at DEET misfarger plast (eks solbriller) og tekstiler. Det gjør ikke Picaridin. Når myggbeskyttelse ikke lenger er nødvendig bør det vaskes bort med såpe og vann. Myggmidler skal brukes med forsiktighet til barn.


Cactus Clothing Treatment

 

 

Mygg, flått, knott og sandfluemiddel. Sprayes på klær. Til impregnering av tekstiler. Insektdrepende. Spray spesielt på kanten av klærne, og alle overganger til hud. Tøyet er da impregnert for 1-2 uker eller til neste vask. 100 ml.

Pris: 149,-

 

 

 


Moskito Guard Spray Lotion, 20% Saltidin (Picaridin)

 


Moskito Guard er nyeste generasjon myggmiddel – effektivt og langtidsvirkende. Moskito Guard dufter godt og tilfører huden fuktighet, uten å kjennes fet eller klissete. Med Moskito Guard reduserer du risikoen for myggrelaterte sykdommer som malaria, denguefeber og zikavirus signifikant, samtidig som du unngår å bli invadert av mygg, fluer, knott, flått eller klegg. Godkjent for barn fra 2 år. 75 ml.

Pris: 149,-

 

 

 


Care Plus Anti-Insect 40% DEET Spray

 

Kraftig myggmiddel med dokumentert beskyttelse mot myggarter i opptil 8 timer og 4 timer mot flått. Dette er det anbefalte myggmiddelet i områder utsatt for malaria, zika, dengue- og gulfeber, chikungunya og vestnilfeber.Myggmiddelet fungerer godt også for krevende norske forhold. Anbefales fra 13 år og oppover. Gravide og kvinner som ammer frarådes å bruke så høy prosentandel DEET. 60 og 100 ml.

Pris: 179,- / 229,-

 

 

 


Care Plus Anti-Insect 50% DEET Spray

Kraftig myggmiddel med dokumentert beskyttelse mot mygg i opptil 10 timer og 5 timer mot flått. Anbefalt myggmiddel i områder utsatt for malaria, zika, dengue- og gulfeber, chikungunya og vestnilfeber. Anbefales fra 18 år og oppover. Gravide og kvinner som ammer frarådes å bruke så høy prosentandel DEET. 60 ml.

Pris: 199,-

 

 

 

 

 


Care Plus Mosquito Net Light Weight Bell


Langtidsimpregnert backpackernett for 1-2 personer eks i dobbeltseng. Gir fysisk beskyttelse mot insekter ved at de ikke setter seg på nettet eller kan krype gjennom maskene. WHO anbefaler impregnerte myggnett i områder med malaria og denguefeber. Det er også ideelt for friluftsliv i Skandinavia. Masketetthet: 75 denier. Vekt 450 gram. Leveres med oppheng.

Pris: 649,-

 

 

 


Care Plus Mosquito Net Wedge myggnett

Langtidsimpregnert backpackernett til 1 person. Gir fysisk beksyttelse mot insekter ved at de ikke setter seg på nettet eller kan krype gjennom maskene. WHO anbefaler impregnerte myggnett i områder med malaria og denguefeber. Det er også ideelt for friluftsliv i Skandinavia. Masketetthet: 75 denier. Vekt 290 gram. Leveres med oppheng.

Pris: 449,-